MGalusz Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Witam, od roku czasu borykam się z problemem skrzynie biegów. W serwisie ASO byłem już kilka razy i co rusz robili mi adaptacje sprzęgła albo programowali komputer skrzyni. Po ostatniej wizycie powiedzieli mi , że jak problem się powtórzy to trzeba wymienić sprzęgło i podali cenne 14 tys z robocizną( Masakryczna kwota) . Moje pytanie czy ktoś zna zakład w który zna się na tego typu rzeczach? Może polecić zakład bądź mechanika który zajmuje się regeneracją bądź naprawą takich skrzyń a nie tylko wymianie na nowe? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland706 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 hej, czy już rozwiązałeś twój problem ze skrzynią EDC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGalusz Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 prawdopodobnie zestaw sprzęgieł do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutoski Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Dnia 14.01.2018 o 14:28, roland706 napisał: hej, czy już rozwiązałeś twój problem ze skrzynią EDC? Przyłączam się do zapytania. Koledzy, pomóżcie swoimi spostrzeżeniami/radami. EDC ma u nas przeca wiele speca (rym mi nie poszedł, sorry). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi