Szamir Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Witam. Nie dawno dopadł mnie problem w renault megane scenic ph1 1.6 8v z klimą. Jak dodaję gazu to słychać świst (jakbym turbo miał)i słyszalny jest w kabinie. Na zewnątrz nic nie słychać. Jak wyłączę nawiew to przestaje świstać przy gazowaniu. Ostatnio dobrałem się do wentylatora nawiewu i wymieniłem z innego szrota. Dalej to się utrzymuje. Gwizd.m4a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Może wydmuchaj śmieci z nawiewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamir Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Jakieś wskazówki jak mam wyczyścić kratki nawiewu? Tzn. Co, gdzie i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi