feral777 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Czy ktoś może coś powiedzieć o tym samochodzie? https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-renault-megane-gt-2011-ketrzyn-olsztyn-CID5-IDpoY8R.html VIN: VF1DZ1T0645344676 Jestem umówiony na oględziny, ale może ktoś wcześniej zwróci na coś uwagę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Rocznik 2011 nie powinien mieć lakierowanych listew bocznych. Czy przedni zderzak ma spryskiwacze reflektorów? Przy xenonie powinny być. Przedni zderzak ma znaczek GT a co jest na tylnym znaczku, bo chyba powinien tam też być tylko GT. Zdjęcie zbyt kiepskie by odczytać. - zestaw glosnomowiacy bluetooth z wyswietlaczem w liczniku i obsluga w kierownicy-doswietlanie zakretow... żadna meganka nie ma takich bajerów. - ELEKTRYCZNE SZYBY Z FUNKCJA OTWIERANIA I ZAMYKANIA Z PILOTA.... jest tylko domykanie szyb po dwukrotnym zamknięciu z pilota -KOMPUTER POKŁADOWY z FISem... co to jest FIS? Koleś chyba nie wie jakie funkcje ma jego auto. W kabinie jest chyba pokrętło od ręcznej regulacji wysokości świecenia reflektorów. Przy xenonie tego nie może być. Edytowane 1 Listopada 2017 przez Juras386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feral777 Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Z tyłu jest emblemat GT Renault Sport. Tak jak na wewnętrznych listwach przy drzwiach "Renault Sport". To chyba normalne w tym modelu, z tego co zauważyłem większość ma ten właśnie znaczek z tyłu. Co do wyposażenia to rzeczywiście zostało to dziwnie sformułowane i gosc moze nie wiedziec co tam jest, ale czy to skreśla ten samochód? Martwią mnie jedynie białe listwy na drzwiach. Rzeczywiście w większości są one w kolorze czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Faktycznie z tyłu powinno być GT Renault Sport. Białe listwy i dodane xenony moga oznaczać tylko jedno, dzwon i lakierowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaseko Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Mam podobną na sprzedaż jakby co, po serwisie. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-iii-coupe-aso-polska-sport-2-0-tce-180-nowy-rozrzad-kolo-dwumasowe-ID6z7M4L.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Listwy boczne też malowane. Tylny spojler od RS . Podgrzewane tylne fotele??? System start stop w 2009 roczniku? Gdzie te światła led? Edytowane 1 Listopada 2017 przez Juras386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feral777 Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Z tego co widzę nie wszystkie GT mają czarne listwy. Widziałem jakieś photo z salonów z białymi listwami. Czy w tych modelach w ogóle nie było ksenonów? Jeśli są wstawiane to rzeczywiście mogło być coś na rzeczy. Sprzedawca twierdzi że samochód bezwypadkowy i nie malowany. Przejadę się i sprawdzę na miejscu miernikiem. Jak będzie ok to zastanowię się nad sprawdzeniem w aso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Gt miało czarne listwy do końca 2010 roku, w 2011 mogły już być lakierowane. Bardziej mnie zastanawiają ksenony, brak spryskiwaczy i regulacja do zwykłych lamp. Tak jakby ktoś podmienił zwykłe lampy na ksenon. Audio Bose - nie wiem czy ktoś o tym wspominał, dla mnie to plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) GT tak jak i inne miało listwy lakierowane dopiero od początku 2012 r po lifcie. Wersje 180 km w TCE i 160 km w dieslu od 2009 do 2010 r niczym nie różniły sie od innych coupe. Dopiero w 2010 r dostały pakiet je odróżniający i nazwę GT. A od 2012 r miały lakierowane listwy i światła led w dolnej części zderzaka. Edytowane 2 Listopada 2017 przez Juras386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi