kucharex Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Witam kolegów. Mam taki problem z moja Megane '96 1.6 8v. Kilka dni temu miałem podczaś jazdy awarie świateł długich, oświetlenia zegarów, centralnego zamka i pozycyjny z tyłu. Na forum znalazłem problem i zabrałem się za bezpeiczniki przy akumulatorze. Jeden był skruszony wiec rozmontowalem całą listwę, wyczyscilem i wymieniłem wszystkie na nowe. Problem rozwiązany się wydawało. Awarie opisane wyżej zniknęły. Szczęśliwy zlozylem wszystko. Od tej chwili nie mogę uruchomić silnika. Nie słychać pompy paliwa. Bezpieczniki ok. Coś możecie doradzić? Gdzie szukać? Dziekuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Komora silnika. Przekaźnik najbliżej przy bezpiecznikach sprawdzić, czy po przekręceniu stacyjki czy tika. Jeśli tak to sprawdzamy, czy napięcie dochodzi do pompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi