bart2402 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 witam mam meganke II 1,5dCi 2003r i mam maly problem.karta raz otwiera drzwi a raz nie to samo z zamykaniem trzeba naciskac kilkanascie razy zeby zadziala ale i vtak czesto jest tak ze wogole nie otworze ani zamkne drzwi. co mam z tym zrobic? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinimod Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Może bateria pada? ja w swojej już wożę zapasową, na wypadek gdyby zaczęło się coś z nią dziać. PS. w 2003r. była jeszcze megane II ph I :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart2402 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 najciekawsze w tym wszystkim jest to ze bateria jest nowa a auto normalnie pali na tej karcie tylko drzwi nie dzialaja a centralny tez dziala bo od srodka sie zamyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 to to guziczki się rozleciały... nie chcestraszyc ale nowa karta 450 plus programowanie 100 ... więc 550 nie Twoje jeśli się popsuło... ostatnio to przerabiałem, tylko że mnie się zgubiła... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi