Andypl Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Witam przejrzałem forum na temat megane i nie znalazłem rozwiązania. Gdy mam włączone światła mijania to z pod maski dochodzi dziwny dźwięk taki jakby jakiś silniczek lub coś przeskakiwalo na zębatce. Problem o tyle dziwny że hałas jest tylko przy włączonych światłach mijania. Dźwięk jest nawet przy wyłączonym silniku , natomiast na postojowych cisza. Jeśli ktoś coś wie na temat to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Nagraj ten dźwięk i wrzuć do odsłuchu. Każdy ma inną wyobraźnię... Może coś z silniczkami od ustawiania wysokości świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekMegi Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Mam to samo ale nie za każdym razem . nie wiem o co chodzi Edytowane 25 Listopada 2017 przez marekMegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andypl Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 2 godziny temu, marekMegi napisał: Nie papuguj. A robiłeś coś z tym? Samo przechodzi? Mam nadzieję że u mnie też tak się stanie i jak wyjdę dziś z pracy to będzie cacy. Przejrzałem sporo artykułów i nic, może to być albo z przekaźnikiem świateł że zawilgocony albo jak napisał pbet z silniczkami ustawienia światła. REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekMegi Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 1 godzinę temu, Andypl napisał: Nie papuguj. Mialem ledy w pozycjach to byla przyczyna wsadzilem zwykle i wszystko gra . REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajata Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgadzam się z komentarzem odnośnie nagrania dźwięku. Jak nagrasz dźwięk, o pomoc powinno być łatwiej. Teraz mogę doradzić co najwyżej wizytę w warsztacie. Nic innego nie przychodzi mi na myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi