pim4 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Witam, Mam taki problem, potrzebuje zamontować kratke do bagażnika, lecz nic dedykowanego nie mogę znaleźć, czy wogóle były produkowane pod ten model? Może pasuje z innego modelu po niewielkich przeróbkach? Podrawiam. Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Tak były kratki, mam w swoim taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pim4 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Dnia 3.12.2017 o 08:21, smeg napisał: Nie papuguj. Witam, mam prośbę czy mógł byś zrobić kilka fotek jak wygląda i jak jest zamocowana, bo może bym dopasował z innego modelu po małych przeróbkach. Pozdrawiam REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Nad tylnym oparciem, w podsufitce są zaślepki, pod nimi nakrętki, od góry kratki idą wąsy i przykręcasz do tych nakrętek. Dół kratki przykręca się poprzez płaskowniki do podłogi, też są fabryczne otwory z nakrętkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi