jedrek_471 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam mam taki problem : nie wiem czy do mojej Megane III kupić kartę zwykłą czy droższą LIVE . Auto sprowadzone z Francji lawetą przez firmę tym się zajmująca i dziwnym trafem karta zniknęła z Navi a na zdjęciach aukcyjnych widnieje . P.s nie polecam portalu Auto 1 (oszuści) I moje pytanie czy jest możliwość sprawdzenia jaki typ pasuje do mojego modelu ? Dziękuje serdecznie z góry za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Kup zwykłą kartę SD, wlóż do czytnika, wyciągnij, zainstaluj TomTom aplikację na kompie z czytnikiem SD, włóż kartę i sprawdź czy na twoim urządzeniu nie jest jakaś mapa ważna. Mi też handlarz ściemnił że kartę zgubił a mapę z 2016 miałem. Wtedy też odpali ci nawi i zobaczysz czy w menu jest Live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi