Loucypher Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, Proszę o pomoc. Chciałem zamontować głosniki wysokotonowe i jak ściągnąłem zaślepkę (oczywiście okazało się, że nic tam nie ma) to wpadła mi do środka deski rozdzielczej wtyczka (od strony pasażera). Czy ktoś ma jakichs cudowny sposób, jak ją odzyskać? Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Loucypher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Cześć Spróbuj dostać się od strony wyłącznika poduszki pasażera lub jeżeli nie dostaniesz się od tej strony to będziesz musiał wyjąć schowek przed pasażerem i sięgać powinno się udać jeżeli nie to jak znajdziesz wiązkę z wtyczką, to od strony głośnika włóż przewód i taśmą ją podklej i wyciągnij przewód z wtyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loucypher Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Znajde gdzies jakies zdjęcia jak ten schowek zdemontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 W instrukcji od wymiany filtra kabinowego jest na stronie mann filter https://catalog.mann-filter.com/media/einbauanleitung/HBG0SfzW.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loucypher Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 bardzo dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi