Krystian1993 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Cześć. Wyjąłem ze swojego auta stare radio i włożyłem ramkę 2din multimedialną. Wygląda to dosyć dobrze ale na samej górze mam mini wyświetlacz który mnie kole w oczy i chcę się go pozbyć. Taśmą nie zakleje więc chcę ten plastikowy element z zegarem wyjąc a w zamian wstawić albo zaślepkę żeby nie było nic albo mały zamykany schowek. Dołączam zdjęcia na których zaznaczyłem jak mam teraz a jak chcę żeby było. Nie mogę znaleźć w necie nikogo kto ma dostęp do tych części a po skupach złomu nie chce mi się jeździć. Jeśli ktoś coś wie to proszę o kontakt. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 To nie jest schowek tylko pokrywa od ekranu nawigacji który się wysuwa. Tak, że szukaj elementów nawigacji, a nie schowka. Np link. Nie ma też czegoś takiego dostępnego jak zaślepka zastępująca pokrywę wyświetlacza radia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi