slawlik2 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Witam mam pytanie odnośnie rozpoznawania znaków drogowych. Ogólnie system działa wyświetla mi ograniczenia na liczniku tylko od jakiegoś czasu nie słyszę charakterystycznego dźwięku niby wszystko jest włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 A to był jakiś dźwięk? U mnie od nowości pojawia się jedynie wykryty znak (pomijam jego skuteczność) i jak jadę szybciej niż dozwolona prędkość to miga na czerwono, ale bez żadnego dźwięku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 U mnie było takie charakterystyce pikniecie. Człowiek się do tego przyzwyczaił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil007 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 To pikniecie to bylo z nawigacji ;) wyłączyłeś pewnie tą opcję w nawi. Nawigacja też ostrzega o przekroczonej prędkości, a system rozpoznawania znakow nie daje zadnej informacji dzwiękowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Jest jeszcze jedna opcja bo minął rok od kupna i może jakieś funkcje w nawigacji się wyłączyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 te piknięcie ustawia się w dzwiękach nie pamiętam dokładnie ale na samym dole dźwięk inforacji czy jakoś tak. Wiem, że jak to się wyciszy to też w grze dla podróżujących nie słychać jak czyta pytania i trzeba tą funkcję podgłośnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi