rafcio_100 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Czy w MIIPhI wyciągnę bez problemu gniazdo zapalniczki po prostu podważając do góry czy musze rozbierać tunel środkowy? Robi mi gdzieś zwarcie na zapalniczce i pali bezpiecznik i muszę się dostać do gniazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Musisz podnieść górną część tunelu środkowego. Zapalniczkę można wyjąć gdy odłączysz od niej od spodu moduł z podświetlającą ją żaróweczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio_100 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Jak tam jest podciągnięte zasilanie do gniazda? Przez kostkę? Bo teraz nie wiem czy to gniazdo zwiera czy rozdzielacz, który mam wpięty. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez rafcio_100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Kostka jest wpięta w zapalniczkę. Odłącz rozdzielacz i się dowiesz co jest zepsute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi