MARCO_J Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam To ze bede zmienial tapicerke na fotelach i boczkach juz jest przesadzone :) Bo wlasnie sie szyje,tylko zastanawiam sie nad boczkami .Chodzi mi o demontaz tych srodkowych czesci ktore sa wlasnie obciagniete szmatka.A wlasciwie powtorny montaz... bo jest to zgrzane wszystko na goraco na takie koleczki i jak to urwe to nie bedzie do czego zlapac... Moze ktos z was juz sie bawil z boczkami i ma na to patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Najwyzej skleisz potem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 odpal silikon szklarski przezroczysty...... :shock: wszystko Ci sklei......tylko wymyśl patent jak docisnąć tą "szmatkę" do boczka :roll: ..... bo on jednak trochę schnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Sam material tapicerski przykleje butaprenem ale chodzi mi o to ja pozniej przymocowac ta srodkowa ,tapicerowana czesci do reszty boczka... Bede myslal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Nie wiem jaki będziesz miał materiał tapicerki, ale butapren nie za bardzo się nadaje do tego typu klejenia. Musisz poszukać takiego kleju żeby był bezbarwny, nie brudził tapicerki i "przechodził" przez nią. W tej chwili chemia klejów jest bardzo rozwinięta i dostępna sadzę że dobierzesz odpowiedni klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Juz znalazlem ;-) http://www.allegro.pl/item380907239_klej_d..._tapicerki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi