AdamPP Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Witam, mam skasowane lusterko lewe w Renault Megane III Grandtour. Zamowilem w internecie nowe (nie orginalne), ktore mialo pasowac do mojego modelu. Z zewnatrz to samo, ale w srodku znacznie sie rozni, przez co nie da rady go dobrze zamontowac. Podobno sa rozne typy, ale nie rozumiem dlaczego w jednym modelu sa takie roznice. Przy czym do mojego modelu ciezko znalezc odpowiednie lusterko (co znaczy, ze jest w mniejszosci)! Dolaczam zdjecie z porownaniem orginalu (z prawej) i zamowionego. Ktos mi moze wytlumaczyc skad te roznice ? Co w moim modelu jest takiego wyjatkowego ? Dzieki, Adam REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Może dostałeś od wersji 3 drzwiowej? One się różnią od htb i kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi