Pitus62 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Witam, mam problem z karta. Podczas jazdy wyświetlił sie komunikat "Card not detected" po dojechaniu na miejsce zgasilem samochód wysiadłem i próbując zamknąć zauważyłem że się nie da... wsiadłem spowrotem do auta spróbować to odpalic i niestety nie da się wyskakuje komunikat "cart not detected" karta została sprawdzona u mechanika i jest sprawna czyta ja immobilaizer i bateria ok. Jesteście w stanie pomóc? O co chodzi ? Dodam jeszcze że stacja kart raczej działa bo miga na pomarańczowo przy próbie odpalenia.. proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitus62 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Witam wszystkich. Elektronik rozwiązał problem... okazało się że do skrzynki z bezp(Ta która znajduje się w aucie pod kierownica) dostała się woda korozja itd i to od dłuższego czasu tam korodowalo aż abs nagle stracił zasilanie. Po usunięciu korozji i wrocenie zasilania absu auto zaczęło odpalac. Dzięki za probę pomocy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Żeby się nie powtórzyło uszczelnij teraz odpływ lewy w podszybiu. Dokładnie uszczelniając miejsce gdzie wchodzi wiązka od wycieraczek. Woda przedostaje się tą wiązką do środka i kapie na UCH. Osobiście to sprawdziłem, zastanawiając się skąd woda w środku z lewej strony skoro odpływ idzie obok ściany grodziowej i woda nie może, tak jak z prawej strony, dostać się przez otwór wentylatora. Zwłaszcza, że lewy odpływ był czyściutki. Okazało się że cieknie (raczej sączy się) otworem z wiązką od wycieraczek. Ponieważ wiązka jest obkręcona izolacją to woda, jak w rurce, ciekła do środka samochodu i tam w najniższym miejscu wiązki przeciekała. Na zdjęciu woda która się gromadziła na tej wiązce w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi