Marcix Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Witam serdecznie, nie jestem znawczynią forum i nie wiem kompletnie jak się poruszać po forum. Potrzebuję pomocy w sprawie mojego reault megane fidji. Dziś rano jechalan do pracy, wszystko ladnie pieknie i mialam po drodze czerwone swiatlo. Zatrzymalam sie wiec i auto mi zgaslo. Myslalam, ze przypadkowo puscilam sprzeglo, zatem odpalilam auto jeszcze raz, ale juz nie zapalilo. Stalam wiec jak czubek na swietlach, nie mogac odpalic auta. Probowalam chyba z 15razy. Na biegu neutralnym naciskalam gaz, gdy tylko zdejmowalam noge z gazu, gasilo, wiec odpalam znowu. Jakos dotyczylam auto na parking obok skrzyżowania. Tam dalej próbowalam odpalic auto i nic. Pomagal mi jakis obcy czlowiek, robiac to samo co ja, naciskal gaz na biegu neutralnym. Po setnej probie, auto odpalilo i juz wiecej nie zgaslo. Zadne lampki i kontrolki mi sie nie swieca. Czy ktos moglby mi pomoc i powiedziec co jest grane? Z gory dziekuje za kazda odpowiedź REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Teraz rozładowany akumulator. Auto potrzebuje elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcix Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 No nie jest rozladowany, bo jezdzi teraz bez problemow. REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Połączenia elektryczne włącznie z zasilaniem sterownika silnika i jego osprzętu ( silnik krokowy, czujnik położenia wału ) do sprawdzenia, żeby taka niespodzianka się nie powtórzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi