pawel100 Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Witam wszystkich. Panowie szukałem na forum ale nic podobnego nie znalazłem. Samochód renault megane 3 po lifcie coupe silnik 1.4 tce. 1. Mam taki problem z autem, a mianowicie zachodzę rano do garażu a tu otwarta szyba kierowcy, auto zamknięte. Szybę zamknąłem normalnie i wszystko działało jak należy. Żonie parę słów powiedziałem, ostatnio ona jeździła, twierdziła że wszystko pozamykała. Minęło jakieś 2 miesiące taka sama sytuacja, szyba kierowcy otwarta. Czy miał ktoś taki problem? 2. Ostatnio też usłyszałem jakieś cykanie pod maską po włożeniu karty do slotu. Po podniesieniu maski cykanie dochodziło z przepustnicy. Po odpaleniu auta tego po prostu nie słychać. Teraz za każdym razem, gdy włożę kartę to słyszę to cykanie z przepustnicy. Auto odpala normalnie. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Cykanie pod maską po włożeniu karty do slotu jest całkowicie normalne, przy okazji cykania możesz również usłyszeć delikatne mruczenie lub popiskiwanie, wszystko jest OK ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel100 Opublikowano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Dzięki za informacje, czyli to normalne że przepustnica ustawia się do panujących warunków. Miałem kilka innych aut i tego nie było, przynajmniej nic podobnego nie słyszałem. Pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi