cygus22 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witam wszystkich, ostatnio wymieniłem silnik w mojej megance, oczywiście przed wymianą odłączyłem akumulator ale po ponownym podłączeniu zapaliła sie kontrolka od poduszki powietrznej i servisu . MOze ktoś wie co mogło być przyczyną że te kontrolki sie swiecą i czy teraz będę musiał podłączyć auto pod komputer aby skasować błąd. A może kontrolki same zgasną po resecie komputera bo podobno w megance komputer sam sie restartuje po trzykrotnym włączeniu się wentylatora od chłodnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 podobno w megance komputer sam sie restartuje po trzykrotnym włączeniu się wentylatora od chłodnicy. To bardzo interesujące zagadnienie. Czyli lepiej, żeby coś się psuło latem? :) A przyczyn może być pięćset. Tylko komputer podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 sprawdź na początek wiązki poduszek i napinaczy pod fotelami, może coś tam się ruszyło. Kontrolki same zgasną, jeśli wszystko będzie ok z połączeniami. Możesz jeszcze sprawdzić w "czarnej skrzynce" z bezpiecznikami pod maską czy wszystko gra. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi