adams7prv Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Witam Mam Megane II 2004 1.9dci z nawigacją Carminat Guidage Informe z nawigacją w kolorze pomaranczowym Nie umiem ustawic zegara bo płyta CD1 jest porysowana a tylką w ten sposób można ustawic czas Proszę jak ktoś ma to niech udostepni mi obraz płyty lub 2 płyt Moje opisy na uszkodzonych płytach A-2003 82 00 299 536 Gdyby ktoś miał nowsze mapy do tego modelu to byłbym zachwycony (jesli PL to mega) - ale najbardziej zależy mi na ustawieniu czasu - bo to mnie irutuje. wielkie dzięki Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Jest cały temat: BTW chomikuj może popatrz jak nic nie będzie działać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams7prv2 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 witaj powiem tak - przeczytałem cały ten wątek i nic! Są tam stare linki do rapidshare i do edysk.cz itd - zero konkretów Co do chomika znalazłem: http://chomikuj.pl/RomekPaco/RENAULT+Nav+Carminat+5000+mapy+w+tym+Polska+5CD Musiałbym pobraz 5 obrazów płyt i zapłacić za to a i tak nie mam pewności czy to zadziała Liczyłem na prostsze rozwiązanie - ze ktos ma dobrą płytę i ODOSTĘPNI dlatego napisałem (Moje opisy na uszkodzonych płytach A-2003 82 00 299 536 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Tutaj widzę użytkownik ma jakąś płytę na zdjęciu: A to, że zapłaciłeś za pobranie - no cóż zdarza się niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi