sadisticescape Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 yes. a lot of time to figure it out but in this moment it takes 1 hour to unlock it. unlock and set up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishaxxx Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 9 godzin temu, maydayanthem napisał: really? have you already done it? were you successful with unlocking? People want to charge for this simple service. PM me i will send you a all necessary files and manual how to do it on your own Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydayanthem Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 this is our goal: https://imgur.com/GcXE3TB how to unlock the locked radio?? when you take radio from some car and you give it to another car (another VIN) it will be blocked... any ideas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishaxxx Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 You dotn need to swap radio unit anymore. Use your orginal radio. Software what i provided for you is to upgrade your current unit from software 2.x.x.x to 3 wity aa and car play support If you done that go back to your old rlink. To reprog other unit you need to have access to renault clip software and online tokens. You will lose a lot of money and time. Like i said go back to your old rlink and do firmware upgrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 but we dont talk about upgrade radio so keep your knowlage in your pocket. you dont understand that someone can retrofit rlink in megane iv or have burned car or flooted? so dont talk like robot. yes radio will lock but its way to unlock it. priv me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishaxxx Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Przepraszam nie taki zamiar był aby kogoś pouczać. Tak jeżeli chodzi o zmianę radia to wymagana jest interwencja clipa i edycja ID aby odblokować radio a nie każdy ma niestety dostęp do sprzętu serwisowego. Także moja porada dotyczyła bezinwazyjnego upgradu nie zmian sprzętowych Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 co to znaczy ID? widze że wiesz że coś dzwoni, ale w którym kościele i gdzie to nie bardzo. czym jest id dla Ciebie i po co chcesz je zmieniać? konkret stary. ręce opadają jak ktoś nie wie a się wypowiada, ale odpowiedz na to wyzej to zwróce honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishaxxx Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Niczego nie chce zmienić. Nie robiłem tego. Wiem tylko ze trzeba wyczyścić radio aby wgrać z nowym vinem i trzeba clipa z tokenami online. Sądze że procedura sama w sobie trudna nie jest jednak wymaga wiedzy i dostępu do clipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 vin tu nic nie da a clip też nie jest potrzebny. radio i uch wymieniają się numerem VID - 7 znaków i to jego trzeba wyczyścić. vin może zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomastro Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Czy można odblokować albo wyczyścić VID numerem za pomocą ddt4all? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trasek Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Cześć, czeka mnie zmiana modułu bo mam wersję HW 1.1. Na co mam zwracać uwagę przy zakupie nowego/używanego modułu radia do wersji wyświetlacza 7 calowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi