Alone Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Witam, W oko wpadła mi Megane III https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-5-dci-ID6Bydqa.html?fbclid=IwAR0g4qPmrdnVH4spJa0nLmLeUFxwFkYrrBI5jwhfr6JSdrQuG1FyAgfIrXU Zdaję sobie sprawę, że to komis, że na tym zarobi więc musiał być kupiony w okolicach 2-3tys Eur - pytanie tylko czy nie lepiej kupić takie auto(pytanie co jest na prawdę do roboty, czy malowanie dwóch elementów nie jest tylko zasłoną dymną) i doprowadzić je dla siebie niż kupować "igłę" która może okazać się miną. Uprzedzając pytania - nie mam jeszcze numeru VIN - próbuję się skontaktować ze sprzedającym - ktoś z okolic Kielc ma może jakieś doświadczenia z tym komisem?(opinie na necie skrajnie różne) - z uwagi na godziny pracy mam problem żeby podjechać tam w ciemno Jeśli dowiem się czegoś nowego od sprzedającego będę uaktualniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Hej, jakość zdjęć, brak elementów lusterka oraz słaby opis jest to dość dziwne jak na handlarza. Ja bym jednak szukał czegoś innego... Edytowane 16 Grudnia 2018 przez AdamiGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 lepie kupić przerysowane jeśli faktycznie będzie) niż ładnie odmalowane. A plastik lsuterka? są na zatrzaski więc łatwo może wypaść. Jak nie masz możliwości to weź sobie jakieś auto testo czy coś. Nie to, że reklamuje ale oni Ci sprawdzą i wtedy Tobie odpada mechanik. Więc wychodzi na to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alone Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dzięki za porady - postaram się ogarnąć temat po świętach - obecnie niestety taki czas, że na nic nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi