przemekmht Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Mam pytanie czy będą pasowały kompletne makpersony z megane 2 cc do scenic 2 ph1 wiem że są krotsze i chodzi mi też żeby był trochę niżej scenic REGULAMIN 5.1 Użytkownicy zobowiązani są (...) wpisywanie w tytule tematu rzeczowej, zwięzłej informacji, o której mowa w treści. Nazwa tematu nie może być ciągłością tekstu wiadomości. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Wg mnie będą pasowały. Mocowania są takie same. Pytanie tylko czy amortyzatory nie będą "za miękkie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekmht Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Według katalogu się nie zamieniają ale są krótsze i Chce założyć inne sprężyny a teraz do przymierzenia chce zobaczyć jak będzie bo chce założyć gwint przód i tył tylko i raczej zamówię do megany a jak się skończę cały projekt to wstawię jakieś filmiki teraz powiem że będzie to scenic 2 250 km REGULAMIN pkt. 5.6 - interpunkcja - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi