broda79 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Witajcie szanowni forumowicze Od kilku dni w mojej reni podczas skręcania i ruszania z skręconymi kołami, słychać że przeguby kończą swój żywot. Jutro mam dzień wolny i chciałbym się wziąć za wymianę. W związku z tym mam kilka pytań do bardziej doświadczonych użytkowników: 1. Czy przy wymianie przegubów trzeba wyjmować całą półoś? 2. Posiadam Megane Classic Kombi 1.9dci 102 km , czy w nich jest przegub integrowany z półosią? Bo czytałem że niektóre modele miały zintegrowane. 3. Czy trzeba na coś szczególnego uważać podczas wymiany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinci Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Przeguby są zintegrowane samego się nie wymienia. Wygląd zapinania przegubu zewnętrznego na zdjęciu Edytowane 7 Marca 2019 przez slawinci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi