Erysipelothrix Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam Mam problem z szyba od strony kierowcy w qupetce moze ktos bedzie mógł mi pomóc.Nie mialem silniczka teraz dokupiłem i niestety nie dziala , moze jeszcze czegos brakuje.Szyba klawiszem sie otwiera ale nie chce sie zamnąc.Dodam iz silniczek jest dobry klawisz tez no i bezpiecznik tez ok.W czym moze byc problem ? Jest jakis przekażnik albo gdzie szukac problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Proponuję poszukać tematu na http://forum.meganecoupe.pl. Ale moim zdaniem coś będzie linkami lub plastikiem poruszającym szybą. W dół schodzi, prawdopodobnie pod własnym ciężarem do góry nie chce iść bo coś ją "trzyma". Wyjmij cały podnośnik, sprawdź jak "chodzi" sama szyba, czy nie ma gdzieś oporów, coś jej nie blokuje. Jak będzie OK to sprawdź "na sucho" sam podnośnik, może on coś szwankuje. Linki, silnik, może linki źle nawijają się na ślimak? Ach, zapomniałbym, w cupe jest jakiś plastik, który odpowiada za prawidłowe prowadzenie szyby, jak on się wysypie to chyba właśnie takie są objawy. Poszukaj na FMC tam chyba to widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erysipelothrix Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Zapomniałem dodac silnik na krótka podnosi i opuszcza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi