Krzychu Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam! Ze względu na stale rosnące wykorzystanie transferu, wkrótce będę zmuszony ograniczyć dostęp do niektórych działów na forum. Oczywiście ograniczenia będą obowiązywały tylko dla niezarejestrowanych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 No jak mus, to mus. Niech sie zarejestrują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Fakt czasami więcej jest gości niż zarejestrowanych. Ale nie ograniczaj narazie całego. Przyznam, że mnie też czasami wkurza jak wszędzie trzeba się rejestrować a ja chcę wejść RAZ i tylko coś przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 sadze ze fora oznaczone jako "ogolne" moglyby zostac dostepne do czytania, reszta po rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Może nie na temat pisze, ale nie chce rozpoczynać nowego tematu. Ostatnio przeglądałem zestawienie użytkowników i zauważyłem, że zdarzają się użytkownicy, którzy dokonali rejestracji i na tym koniec, nawet się nie logują żeby cokolwiek sprawdzić. Wiem, że ważna jest liczba zarejestrowanych użytkowników, ale może pomyśleć o kasowaniu kont nieaktywnych przez jakiś okres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Wiem jak sprawa wyglada. Powiem tak, ze nie liczy sie liczba userow. Liczy sie liczba odwiedzajacych. Od czasu do czasu usuwam niektore konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi