Tomek_M Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 przyczyną silnego parowania mogą być również zasłonięte wyloty powietrza w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Tomek_M, a gdzie tego szukać. Chętnie się dowiem na co zwrócić uwagę bo u mnie też paruje więcej niż normalnie ale klima działa cuda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_M Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Tomek_M, a gdzie tego szukać. szukać musisz w bagażniku kratki są w plastikowych maskownicach lamp tylnych którędy idzie powietrze przez tylna belkę to wylotów powietrza . Ja zrobiłem tak - ponieważ ktraki mam częsciowo zasłonięte apteczką ,trójkatem itp. to zdjołem sobie dwie zaślepki co sa w tylnej belce od strony bagaznika i to pomogło już mi szyby nie parują . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klajniak91 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam odnowie post ponieważ mam taki sam problem z parowaniem szyb. Szyby parują jak pada deszcz i jak jedzie więcej niż jedna osoba w samochodzie po włączeniu a/c szyby od razu odparowywuja. Zauważyłem ze jak pada deszcz i wsiadam do samochodu to jak wciskam sprzęgło leci mi woda na buta. Mam nadzieje że mi pomożecie ustalić co jest grane. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Udrożnij odpływ wody z podszybia i skroplin. Dodatkowo wysuszyć tapicerkę na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klajniak91 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 P_r_z_e_m_o Jak udrożnić ten odpływ z podszybia i skroplin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Normalnie - przetkać Przy okazji wywalić te wszystkie śmieci jakie tam masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi