Firley Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Witam mam taki problem z moją meganką , otóż mam silnik benzynowy 1.6 110koni z 2011 roku i mam taki problem że wyświetla mi się pomarańczowa kontrolka kluczyka razem z napisem "skontroluj samochód" a gdy wcisnę sprzęgło i puszczę to kontrolka gaśnie.Po przejechaniu kilka km znowu wyświetla się skontroluj samochód i po wciśnięciu i puszczeniu sprzęgła kontrolka znowu gaśnie i tak w koło Macieju.Wiecie co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Podpiąć CLIPa i wykonać autodiagnostykę wszystkich systemów w aucie; - wszystkie systemy mają być na zielono, - którykolwiek system zaznaczony kolorem czerwonym lub żółtym, to moduł z błędami, - kasowanie usterek wykonać we wszystkich systemach auta i powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi