robpab Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam Przymierzam się do chiptuningu mojej megi. Z racji mojego miejsca zamieszkania w miarę atrkcyjna wydała mi się oferta firmy Alltuning ze Zduńskiej Woli. W rozmowie na GG powiedzieli mi, że mogę się spodziewać przyrostu mocy ok 20KM i momentu ok 50Nm. Wszystko to za cenę 900zł wraz z hamownią. Może ktoś z Was ma doświadczenia z samochodami robionymi przez tą firmę? Będę wdzięczny za wszystkie informacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 W rozmowie na GG powiedzieli minie ma co, profesjonalna firma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 co w tym smiesznego? kazda szanujaca sie firma podaje teraz w kontaktach min. gg albo skype... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 pierwszy raz slysze..gg,skype podaja kolesie z allegro a nie szanujace sie firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Nie zgodzę się. Dużo na allegro kupuję, i nr GG oraz skype to normalne rzeczy na aukcjach firm - sklepów internetowych. Żadna nowość. Ułatwiają kontakt z klientem i właśnie dlatego są stosowane. Masz jakieś pilne pytanie - nie piszesz maila, tylko szybko GG i masz zaraz odpowiedź. Teksty o ludziach co podają GG jako "kolesiach" można między bajki wsadzić - teraz jest nowa era i ziemniaków nie dostaniesz w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 no oki.CareK, masz racje,w sklepach na pewno,ale ja myślałem o warsztacie samochodowym.Tez już tak jest?Może po prostu nie zwróciłem na to uwagi Zaczynacie troszeczkę odbiegać od tematu. - Prezes tak jest Prezes,obiecujemy poprawe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Widzę, że kolegów strasznie zainteresował temat możliwości kontaktu z firmą z wykorzystaniem komunikatorów. Wdzięczny jestem za te wszystkie uwagi. Oczywiście firma ta posiada również telefon i mail, a nawet UWAGA!!! stonę www. Ale nie o to chodzi. Bardziej zależy mi jednak na opiniach co do jakości świadczonych przez nich usług, późniejszej obsługi itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Masz jakieś pilne pytanie - nie piszesz maila, tylko szybko GG i masz zaraz odpowiedźOd tego jest telefon, dodatkowo można przez niego o wiele więcej informacji zdobyć (także niewerbalnych) Koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Jedz do jakiegoś oddziału MastersTuning, napewno bedziesz zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam koleżeństwo Właśnie jestem po operacji zawirusowania mojej megi. O ile wzrost mocy nie jest wielki o tyle odczuwalna jest różnica w wielkości i przebiegu momentu. Auto ciągnie teraz od duużo niższych obrotów. Jesteśmy umówienie na ponowne badanie ok połowy sierpnia. Zobaczymy jak program się zachowuje i ewentualnie dokonamy poprawek. Operacja została wykonana w firmie Alltuning w Zduńskiej Woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoMCKP Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 napierw to bym przyinwestował w IC , bo twoja wersja chyba jest bez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Właśnie się do tego przymierzam. Nie wiem tylko na ile skomplikowany jest montaż bo samo IC można upić za jakieś 200-250zł (używane oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi