viola Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Bardzo proszę o przesłanie instrukcji do meganki '96. Serdecznie dziękuję e-mail: [email protected] [mam nadzieje ze to tylko taki poczatkowy zgrzyt... uprzejmie prosze o postowanie na temat, instrukcja na pewno nie jest w temacie o komputerze w dziale elektrycznym, bylo o niej wspomniane kontekstowo. milo jednak, ze przegladsz forum skutecznie no i pozostaje sprawa przywitania sie itd, zwlaszcza jesli jedyny post jest taki... suchy btw... WITAM na forum] DrNO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Viola Bardzo proszę o przesłanie instrukcji do meganki '96. Serdecznie dziękuję e-mail: [email protected] Witam, (wypadałoby się trochę przedstawić (wystarczy skromny opis auta) i zaangażować w nowopowstające forum). Instrukcję oczywiście łatwo u nas zdobędziesz , jak trochę z nami podyskutujesz. Napisz coś o swoim aucie. Może masz jakieś problemy (napisz w odpowiednich działach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 a co do instrukcji... zastanawiam sie czy nie wrzucic przyklejonych linkow gdzie mozna takie badziewia poznajdywac. co o tym sadzicie? @Danielossss ile MB zajmuje ta "Twoja"? moze bym ja zahostowal u siebie na serwerze jesli sie zmiesci. mozna by przerobic na .pdf albo .doc mam do tego programiki. a niedlugo powinienem byc juz pos esji wiec mialbym czas na takie zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viola Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Najserdeczniej przepraszam, witam wszystkich!!! Tak naprawdę, to ta meganka jest mojego taty, nie możemy znaleźć nigdzie instrukcji. Szukając, trafiłam na to forum, stąd moja nieznajomość zwyczajów, przepraszam jeszcze raz. Troszkę o autku: '96, sedan classik z komputerkiem, 1,6 silnik, bardzo mi się podoba. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 no i cacy jak tam chlopaki z ta instrukcja dla milej Pani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Już wysłałem na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viola Opublikowano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 :) :) Bardzo, bardzo dziękuję za instrukcję :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 No widzisz, PS Moze ma mozliwosc przygotowania instrukcji w postaci pliku pdf i bysmy to umiescili w download. Tylko rozmiar musi byc w miare rozsadny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 juz nad tym pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ok, to bardzo fajnie! Bedzie to bardzo pomocne dla nowych uzytkownikow meganek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 wejdź sobie na ftp.pikur.digi.pl u/p renault w katalogu Manuale masz to o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Tam niestety niema do megany po 99. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 @Danielossss kurcze... :/ probowalem przerobic na zgrabnego pdf'a ale niestety wyszlo by strasznie duzo roboty... cos pare min mniej niz pisanie od nowa. jest po prostu w "za kiepskiej" jakosci jak dla programu ocr :/ gubi sie w tabelkach i tych ... :] kochanych ciemnych tlach :/ jeszcze pokombinuje, moze jak zmienie balansy tych skanow to bedzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 No właśnie- te ciemne prześwity z drugiej strony. Walczyłem z tym przy skanowaniu, ale kartki są cienkie. Jak chcecie to znowu umieszczę na stronie na kilka dni, ale tym razem w postaci jednego rara- "Lewy" wie czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 nie no przeswity sa w miare ok... tylko jak jest np tabelka cisnien w oponach. o takie tlo chodzi, na tym czesto sie gubi choc i tak niezle jest. ale strasznie duzo poprawiania by bylo. moze kiedys to zrobie w jakies pare dlugic zimowych wieczorow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi