Lawek Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Poszukuje fotelika do Renault Megane III HB orientuje sie ktoś jaki jest dobrze dopasowany ? Najlepiej wagowo 9-36kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ja używam takiego. Teraz już tylko dolnego elementu. Miękki, łatwo się pierze, solidnie wykonany. Zobacz ofertę: Fotelik FERRARI BeLINE CORSA 9-36 + GRATIS (W-wa) https://allegro.pl/oferta/fotelik-ferrari-beline-corsa-9-36-gratis-w-wa-7920973426?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Od siebie mogę polecić Lionelo Bastiaan. Używam go drugi rok i nie mam zastrzeżeń. Oprócz isofixu posiada dodatkowe zabezpieczenie w postaci pasa top tether. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawek Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Dnia 4.11.2019 o 09:16, Silverek napisał: [ciach] A to byles gdzies zeby ci dobrali czy tak sam z siebie ten wybrałeś ? REGULAMIN: pkt. 5.6, pkt. 5.13 - Krzychu Edytowane 12 Listopada 2019 przez Krzychu Naruszenie regularminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Sam z siebie, ale jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 @Silverek w tych od 0 kg dzieciaki po skończeniu 3 lat już mi nie jeździły. Za ciasne. Mało miejsca na nogi. 9-36kg mają już inna konstrukcje. Bardziej fotelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Mój ma 3.5 roku i jeszcze jeździ, spokojnie ma miejsce mimo, że do najmniejszych dzieci nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawek Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Chyba sie zdecydowałem na Lionelo Bastiaan ale jeszcze poczytam opinie REGULAMIN: pkt. 5.6 - Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Jakbyś miał jakieś pytania to wal śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawek Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Czytając opinie to ma bardzo dobre w tych pieniądzach Dnia 4.11.2019 o 12:21, Silverek napisał: [ciach] A to masz zamontowane pod isofix ? A ten top tether to w jaki sposob sie montuje ? REGULAMIN: pkt. 5.6, pkt. 5.13 - Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Mam zamocowany przy użyciu isofix + top tether. Top tether to dodatkowy pas, który zakotwiczasz w bagażniku o specjalny metalowy zaczep. W przypadku gdyby isofix zawiódł i w jakiś sposób się wypiął przy kolizji to ten pas przytrzyma fotelik. Pytanie tylko czy w hatchbacku masz ten zaczep bo u mnie w kombi jest, musiałbyś zweryfikować. Edytowane 4 Listopada 2019 przez Silverek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawek Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Dnia 4.11.2019 o 12:34, Silverek napisał: [ciach] Są w HB te uszy w bagazniku Dzieki za pomoc ;) REGULAMIN: pkt. 5.6, pkt. 5.13 - Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 No i wszystko jasne Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ludzie, używajcie RWFów. One m naprawdę są bezpieczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 RWF owszem ale dla mniejszego dziecka.. Jakoś nie wyobrażam sobie, aby mój 3.5 roczny syn, który waży jakieś 22-24kg jeździł w takim foteliku. Jak go tam usadowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi