Cezar102 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Witam czy posiada ktoś jakieś foto z umiejscowienia czujnika spalania stukowego ? I czy da radę samemu go pod tak zwanym blokiem wymienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Dostęp do niego jest z góry więc od blokiem powinieneś wymienić. Na poglądowym zdjęciu z internetu kółkiem zaznaczyłem jego umiejscowienie. Moment dokręcania 20Nm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar102 Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 No ok dziękuję tylko problem w tym że ja mam kostkę na 3piny a wszędzie dostępny jest z 2 pinami :/ U mnie nie ma nic w tym miejscu prucz czujnika ciśnienia paliwa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 To co pokazałeś na zdjęciach to jest czujnik ciśnienia paliwa. Co do czujnika spalania stukowego to on ma zawsze dwa piny, na pewno występuje przy wtrysku delphi. Musiałbym sprawdzić u siebie czy występuje on przy wtrysku siemensa. Na schematach układu wtrysku siemens brak tego czujnika. Ty też masz siemensa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar102 Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Byl bym bardzo wdzięczny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Sprawdziłem, brak tego czujnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi