jarqk20 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 czy orjentujecie się może czy piasta z benzyniaków będzie pasować do disla?? bo w sklepie z czesciami mi powiedzieli ze nie wystpuje zamniennik do disla jeśli chodzi o piaste?? dodam że chodzi mi o piaste na przód prawą a w serwisie mi powiedzieli 625zł za sztuke bez łożyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 jarqk20, może ten link coś Ci pomoże http://sklep.intercars.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 no niestety nic mi to nie pomogło do benzyniaków wiem że są zamienniki a że do disla nie ma teraz tylko interesuje mnie czy średnica jest taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 jarqk20, jeśli chodzi Ci o sama piastę do dCi to ja mam coś takiego tylko ważne jest jaką masz ilość frezów. Z tego co wiem to możesz mieć albo 21 albo 23 zęby i na to zwróć uwagę. Ja mam 23 zęby, jeśli chcesz to napisz na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 dzięki ale juz kupiłem uzywaną w serwisie wołaja sobie za samą piaste 625zł - takie małe info tylko mam jeszcze pytanie skoro teraz odpiołem abs to czy potem jak bede chciał podbiac to nie bedzie zadnych problemów czy bedzie mi sie swiecic kontrolka abs i serwis?? i wtedy na komputer go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 ja odłączyłem ten czujnik od ABS-u i po ponownym podłączeniu nie było żadnych problemów, to jest tak jak z poduszkami - jeśli wszystko będzie w porządku to błędy same znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 oki dzieki tez tak mi sie wydawało ale wolałem sie spytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi