TomaszDratewka Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) Witam wszystkich! Jakiś czas temu zamontowałem w swojej Megi zestaw Medianav i w późniejszym czasie zdobyłem po okazyjnej cenie moduł wyświetlacza i obudowę od fabrycznego Carminata. I udało mi się wreszcie znaleźć czas i siły i zabrałem się za przerzucenie wyświetlacza Medianav w miejsce wyświetlacza Carminat. Wstępnie wszystko działa. Wykonanie takiej przeróbki wiąże się z bardzo dobrym opanowaniem lutownicy kolbowej i hot-air, umiejętnością czytania schematów elektrycznych i posiadaniem zdolności manualnych. Przeróbka jest dość trudna i wiąże się z dużym ryzykiem uszkodzenia sprzętu! Czy jesteście zainteresowani tutorialem jak dokonać takiej przeróbki? Tutorial nie będzie zawierał informacji jak lutować, ale co lutować - żeby ograniczyć próby przeróbek przez osoby niedoświadczone! Załączam zdjęcie z beta testów, gdyż wciąż jestem w trakcie prac. Edytowane 2 Grudnia 2019 przez TomaszDratewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekslosarek Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Cześć, Ciekawe rozwiązanie, jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi