maly1984 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Znalazłem takie COŚ jako antymisiek myślę że dałoby radę, co o tym myślicie??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Wg mnie to nie ma sensu się bawić w takie wynalazki tylko kupić normalne radio. Uzbieraj trochę grosza i kup np. http://www.allegro.pl/item400295828_nowe_r..._rewelacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Poczytaj też co ludzie mają w tym większym temacie. Krzychu ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Poza tym na 19tce odbierasz w Polsce.Jak będziesz chciał wyskoczyć za granicę to przydałoby się mieć jeszcze 28 kanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 I w PL czasami nie pogadasz - tyle ludka - skacze się wyżej lub niżej aby dokładnie ustalić co i jak. Ogólny to ogólny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Prezes, no właśnie.A jak pojedzie na jakiś spot?To jak się z kolegami dogada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 nie bede tego kupował tak tylko chciałem pokazać, chyba na cb się wcale nie zdecyduję, jakoś nie widzę siebie jako "mobilka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Też tak miałem, a teraz to jak bez uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Brak nadawania!!! Odpada. Początki zawsze są trudne. Pojeździsz to polubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Mnie się od razu spodobało, teraz bez cb ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Chyba każdy tak miał. Ja też byłem sceptycznie nastawiony do CB dopóki go nie kupiłem A teraz nie wyobrażam sobie trasy bez radyjka, a i w mieście (dużo jeżdżę dziennie po mieście - jakieś 100 do 150km) sobie można z kolegami pogadać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisp Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Koleżka połasił się na takie ... chociaż mówiłem że nic nie warte- działa na zasadzie "już cię widzę , zaraz będę cię słyszeć" :) . Pomijając fatalną czułość to nie ma racji bytu w aucie bez porządnej metalowej obudowy ekranującej i zestawu filtrów .Kupa dłubaniny a efektu nie budiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Wątek o tym odbiorniku jest TUTAJ. Z tego co czytałem to trzeba mieć nieco pojęcia o elektronice i cierpliwości, bo wszystko trzeba samemu polutować, czasem pokombinować żeby w ogóle działało. Efekt raczej nie powala na kolana, sprzęcik nie odbiera czysto, ale jak to ktoś na forum cb-radio.pl napisał "według mnie jest to układ czysto eksperymentalny,wymaga WIELU poprawek,ale przy tej cenie można to kupić i potraktować to jako ciekawostkę". Jeśli lubisz takie zabawy kupuj i opisz swoje wrażenia na naszym forum Powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marllin Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam wszystkich powiem tak mam dokładnie takie radyjko i jestem z niego bardzo zadowolony moim reni robie jakieś 4 do 5 tysięcy km. miesięcznie i nigdy mnie jeszcze nie zawiodło http://www.allegro.pl/item427728663_cb_rad...plet.html#photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 też jeżdże na Cobrze ale brakuje mi w niej jednego małego pokrętełka od RF Gaina. Zdecydowanie potwierdzam słowa Marllina. Radyjko dobre i nie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi