pawgaj Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Witam. Proszę o pomoc. Więc po kolei podłączyłem do mojej megi 2 ph1 orgynalną navi carminat 8000 wszystko śmiga że hej, na liczniku wyświetla radio godzinę czyli pięknie ale nie do końca. Na liczniku pokazuje temp. zewnętrzną a na wyświetlaczu nie pokazuje jej wogóle, ale po włączeniu radia z systemu navi temp znika z licznika nie ma jej ani na liczniku ani na wysuwany monitorze. System który posiadam to nav 3 czyli tuner z czytnikiem w bagażniku plus zmieniarka i moduł w panelu głównym i oczywiście monitor wysuwany. Proszę o pomoc jak to podłączyć żeby temp się pojawiała normalnie i na liczniku i na monitorze. Dawniej miałem wyświetlacz affa 2 ++. Ma ktoś pomysł. Z góry dziękuję. Edytowane 15 Grudnia 2019 przez pawgaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi