waldek708 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 poczytałem dzisiejszy motor i powiem,że meganka wcale tak żle nie wypadła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No test prima sort - Megi wypadła doskonale - a niektórzy juz psoczyli na Tą Polską gazete - ze niemiecka że be, atu Bambuko. Długi test - i wiele przydatnych rzeczy o naszej MEGI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 wilos, nie podniecaj się tak.Wypadła w miarę dobrze ale i tak lepiej niż sie można było spodziewać po tej gazecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 da radę wrzucić jakiegoś skana czy zdjęcie stron testu tak aby nie trzeba było fatygować się do kiosku i zasilać ich kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Wieczorem zeskanuje i ciepne ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Widzę że Leman666 się ociąga, więc zrobiłem fotki artykułu: Może jakość nie jest super, ale da się doczytać. A tak na marginesie to całkiem niedawno w AutoŚwiecie był test Megane Grandtour, jak znajdę to też wrzucę fotki. Pozdrawiam rafallski ________ Edit: Znalazłem :) Przepraszam za jakość zdjęć drugiego testu, bateria mi padła w aparacie i nie mogłem zrobić lepszych :) A TUTAJ paczka ZIP z fotkami z obu testów (8mb). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Jakoś brak czasu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Czytałem ten artykuł i wydaje mi się, że wcale nie potraktowali Megii źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 nie ustrzegli się kilku błędów w tym artykule... ale i tak jest bardzo szczegółowy - widać, że redaktorzy zajrzeli na nasze forum, bo akurat wymienione tematy są u nas najobszerniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Fakt widać że czytali i to się im chwali ale jednak za mało. Najbardziej mnie śmieszyło 90KM tylko w coupe no i nie mogą się odzwyczaić od tej swojej niemieckiej techniki twierdząc że w renault były silniki TD jak w VW. kurcze przecież to DT. Obleci na upartego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 no ja mam pare krytycznych uwag, ale ogólnie jest OK- najbardziej zainterygowała mnie kwestia pilota i dokładnego celowania pod lusterko-miałem tak w Lagunie 1, ale terqaz pilot ma wzorowy zasięg i nie trzeba nigdzie "celowac" - chyba sie to zmieniło miedzy ph1 a ph2-czy ktos może potwierdzic moje przypuszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Ja mam Megankę ph I i muszę "celować". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ja ph2 i skąd popadnie mi sie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Też bym tak chciał. Niedawno kolega zakładał sobie centralny do starego Opla Kadeta. Podłączył pod kierunkowskazy i klakson, to i świeci mu i pika, a i otwiera z każdego miejsca. :) Ale to pewnie z tego względu, że u mnie jest na podczerwień, a u niego radiowy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 ja ph2 i skąd popadnie mi sie otwiera Bo masz pilota na wiazka radiowa i dlatego nie trzeba celowac...Fakt faktem artykul mi sie podobal ,bo generalnie uznali auto za zdecydowanie godne zainteresowania no i nie bylo zadnych smiesznych porownan do niemcow.. :) Ale ze deska jest wykonana z dobrych materialow i solidnie poskladana to sie przewrocilem ze smiechu :) bo uwazam ten element za najslabszy w megance. No i megane to nie jest pierwszy samochod od ktorego zaczela sie metamorfoza w Renault.Pierwszym byla zdecydowanie R19 ph2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi