meganecoupe02 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 nie wiem czy ktoś zauważył, ale na pierwszym zdjęciu dużej Megi prawy błotnik się nie zgrywa ze zderzakiem pod lampa z tego testu dowiedziałem się chociaż że do 2.0 IDE nie mozna założyć gazu, a szkoda że nie można :) Ogólnie test ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiphoper Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 A czy wychodziły meganki z silnikiem 1.8?? Bo na pierwszej stronie artykułu w tabeli są dane, a nie spotkałem się nigdy z takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 ja spotkałem kiedyś tylko scenica 1.8 16V ale był sprowadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 A czy wychodziły meganki z silnikiem 1.8?? Tak. Sam się kiedyś temu dziwiłem. Nawet na tym forum jest taka meganka. Niestety nie pamiętam kto ją ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi