roos1985 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Mam podobny problem. Od czasu do czasu pojawia się komunikat o błędzie. Wtedy nie działa lewa strona. Po zgaszeniu silnika problem znika. Chciałem się dziś dobrać do tych kostek przy zaciskach, żeby wszystko poczyścić, ale nie mogę ich ruszyć. Czy jest jakaś blokada poza tą przesuwaną? Przesuwam tą blokadę ale kostka ani drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allegrorx89 Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Hej, ta kostka ma przesuwaną blokadę , ja ją niestety urwałem i kupiłem podobną. Problem tkwił w silniczku mechanizmu hamulca . Cały w środku zalany był wodą po zimie. Wszystko rozebrałem wyczyściłem i do tej pory wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi