Bebol Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam!! Mam problem, od jakiegoś czasu zaczął mi skrzypieć prawy tylny zagłówek oraz dochodzą trzaski z obudowy głośnika zamontowanego na podszybiu. Żeby tego było mało trzeszczy(piszczy) mi podświetlenie zamontowane nad lusterkiem wstecznym. W związku z tym, mam pytanie, czy któryś z szanownych forumowiczów zetknął się z w/w problemami, a jeśli tak, to prosiłbym o jakieś wskazówki pomocne w usunięcie tych dolegliwości :) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ze wszystkimi Coz ten typ tak ma... to jest Renault i jakosc spasowania pozostawia troche do zyczenia. Trzeba wszystko porozbierac i popodklejac jakies tasmy czy filce i powinno sie uspokoic. Co do zaglowkow u mnie halasuja -trzesa sie w tulejkach w oparciu i nie bardzo wiem jak to rozgryzc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Bebol, jeśli chodzi o piszczenie nad lusterkiem to sprawdź czy nie masz tam takiego silniczka turbinki, ja mam coś takiego w scenicu i tez piszczało, ale wpuściłem kropelkę oliwy i jak do tej pory jest od (przez 2 lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 takiego silniczka turbinkiCzego??!! :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Bebol, przejrzyj forum temat: usuwanie pisków trzasków ... wypróbować proponowane sposoby ew dodać własne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 MARCO_J, u mnie jest taki silniczek przy lampce nad lusterkiem i on popiskiwał. W serwisie na to mówili turbinka. Może to być związane z klimą. Wystarczy zajrzeć do lampki i sprawdzić czy tam jest. Masz rację, powinienem turbinkę napisać w cudzysłowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Pierwsze slysze o takim urzadzonku...W kazdym razie u mnie nie ma, a klime mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Może dlatego że w scenicu mam climatronik a nie manualną klimę, jak będę miął okazję to wrzucę fotki. Z reszta to jest nieważne, ważne jest żeby rozwiązać problem z tematu dlatego podpowiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bebol Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam ponownie!! Okazało się, że zagłówek co prawda się porusza, ale chyba nie piszczy:) Piszczał zamek w klapie Popsikałem WD40 i jest na razie ok. A co do lampki w podsufitce, to napchałem tam troszkę papieru pomiędzy szczeliny i się również uspokoiło.. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi