Macieknl Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Witam, czy ktoś ma radę co zrobić gdy głośniki z przodu grają tylko przy załączeniu silnika przez start/stop a po 1-2 sekundach przestają grać i działają tylko tylnie. Bawiłem się już federem i balansem i nic. Inny problem to Bluetooth znajduje telefon i mogę puścić muzykę ...także tyko na tył ale jak odbieram połączenie to nic nie słychać .Z góry dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackowskipatryk Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Kolego dziwny problem z tą muzyką. Ale co do Bluetooth to mój tata ma daćkę z tym dotykowym radiem i muzyka gra we wszystkich głośnikach nie ważne czy radio czy strumieniowanie z telefonu przez Bluetooth ale rozmowa przez Bluetooth jest tylko na lewym przednim głośniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi