piotrgluch7 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Witam wszystkich Poszukuje dobrego mechanika od renault w okolicach Oświęcimia lub Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdem86 Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 To jest nas już dwóch. Wieliczka też byłaby ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Zobacz; mechanik małopolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emmo Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Ja ostatnio byłem Paweł Główka "RENO-SERWIS" na wymianie gum stabilizatora i wymianie oleju. Nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrgluch7 Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Wolałbym trochę bliżej Chrzanowa ale jeśli nie znajdę nikogo to skorzystam z Paweł Główka "RENO-SERWIS". Takie rzeczy jak wymiana oleju lub zawieszenia to nie mam problemu bo mam mechanika od tego. Mam problem ze sprzęgłem i potrzebuje fachowej porady. Poza tym chciałbym sprawdzić ogólny stan silnika i turbiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emmo Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Zadzwoń, zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harambe Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Teraz na Fixly pojawiła się kategoria z mechanikami samochodowymi i myślę, że na początku będą chcieli zdobyć jak najwięcej klientów, więc pewnie będą bardziej ugodowi. Warto się rozejrzeć i poszukać, bo też bardzo wygodnie można to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi