johnympl Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Sześć, kupiłem osłonę prZeciw wietrzna do mojej cc mk3 i pojawił się problem, gdzie ja trzymać skoro jest lekko za szeroka do bagażnika. W starszym modelu składała się na 4 a w tym tylko na pół i za żadna ch. Orobe nie mogę jej jakoś sensownie schować, czasem używam foltellika z tylu ( kanapa to to nie jest), w bagażniku pionowo nie wejdzie żeby nie chaczyc mechanizmu otwierania dachu, na leżąco zajmuje sporo podłogi i tak już tylko po skosie lekkim wchodzi. Zaczynam rozważać jakaś przerobke w bagażniku zrobić, macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin19091994 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Ja mam w swojej do fabrycznego wiatrołapu dołączony pokrowiec z rzepami- po prostu wkładam wiatrołap do bagażnika do pokrowca :P Pod podłogę w tym modelu się go nie chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr0pius Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 (edytowane) Witajcie, podpowiedzcie proszę do czego PRAKTYCZNIE służy taka osłona, czy spełnia swoje zadanie? Czy zapobiega wpadaniu wiatru, niweluje hałas? Chroni przedmioty z tylnej „kanapy” żeby nie wywiało? zastanawiam się nad dokupieniem do CC ale nie wiem czy to ma sens. pozdrawiam, Gr0pius Edytowane 15 Maja 2022 przez Gr0pius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek28 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Dołączam się do pytania. Daje to coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi