ostek2 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Hej. Jakie założyć tarcze do Megane 3 grandtour 2012 r 1.6 16v? Pytam bo zastanawiam się nad rozsądnym zamiennikiem oryginalow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Ja zamontowałem w swojej (co prawda 1.4 TCe) tarcze i klocki TRW i jestem zadowolony. Hamują bardzo dobrze i nie piszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostek2 Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 30 minut temu, MichalVTS napisał: Ja zamontowałem w swojej (co prawda 1.4 TCe) tarcze i klocki TRW i jestem zadowolony. Hamują bardzo dobrze i nie piszczą. Super dzięki za podpowiedź. A długo już użytkujesz je? Tak jeszcze sprawdzałem, że są tarcze TRW za 100zl i za 300zl. Jakie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Już mam na nich zrobione ponad 20.000km, ale ile dokładnie za nie dałem (chyba coś w okolicy 250zł) i jaki miały kod to nie pamiętam. Kupowałem je w lokalnym sklepiku motoryzacyjnym i do wyboru miałem jedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostek2 Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi