Mixon123 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Witam , wiem że na forum ten temat sie przewija ale czy mógłby mi ktos powiedzieć dokładnie co zrobić aby zmienić kolor zegara i climatronica z bursztynowego, pomaranczowego na np biały lub niebieski . Muszę wymienic wyświetlacz , czy wystarczy jakąś żarówkę ? Bardzo bede wdzięczny za pomoc . Załączam zdjęcia na jakim efekcie mi zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Film pokazujący jak to zrobić. Wymieniasz diody SMD na niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixon123 Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Super o to mi chodziło. Dzięki za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi