frankestein Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Witam, mam problem z otwarciem panoramy mianowicie zaczęła się przycinać podczas otwierania , a ze sie zwlekało z wymianą ślizgów to na chwile obecną nie jestem w żaden sposób otworzyć . Próbowałem pchać podważać i nic . Silnik działa bo słychać jak zaciąga ale nie ma żadnego ruchu na panoramie, i moje pytanie czy istnieje jakaś możliwość otwarcia na "patencie" tego czy też miał ktoś podobny problem , nie chce mi się rwać całej podsufitki. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Problem to jest jak nie chce się zamknąć. Tak miałem i wymiana silnika z elektroniką pomogła. Jeżeli słyszysz pracę silnika to coś jest pzrywane. Musisz rozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankestein Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Słysze prace w senie charakterystyczny dźwięk dla naciągających sie linek który po chwil milknie wraz z silniczkiem wiem ze działa i wina moim zdaniem w 99% leży po tronie śilizgów tylko zeby je wymienic trzeba go otworzyć a u mnie za nic nie można go otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Może zastosuj wspomaganie wypychając dach ręką ku górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankestein Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Silniczek jest z tylu ma on wejście na imbusa i obracając nim otworzymy dach przynajmniej w moim wypadku tak było . A w dodatku zerowanie pamięci silnika i wszystko gitara siema teraz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi