damianbor Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Witam wszystkich, Od 2 tygodni jestem mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Megane III 1.5 dci. Samochód podczas odpalania kręci ale mało dynamicznie pod maską 2.5 letni akumulator Motrio 60AH/510 A. Czy po takim czasie akumulator może niedomagać oraz jakiej mocy akumulator przewidziany jest do tego auta. Z góry dziękuję za wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Jak nie masz systemu START/STOP weź ten: https://allegro.pl/oferta/varta-silver-dynamic-trio-d15-sd563400061-63ah-610-8917956676 Alternator na moje doświadczenie powinien wytrzymać przebieg ok 500k km, ale sprawdź napięcie ładowania. Sprawdź świece żarowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianbor Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Dnia 10.06.2020 o 18:44, damianbor napisał: W jakim celu cytujesz sam siebie w całości z pierwszego postu Cześć, Dzięki za odpowiedź. Świece żarowe zostały wymienione i trochę sytuacja się poprawiła. Zrobię test ładowania oraz akumulatora. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Witam. Ja ostatnio wymieniałem. Był 62Ah/500A. Założyłem też 62Ah tylko chyba więcej tych A. Marka Hertz. Poprzedni wytrwał 4 lata i jeden miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi