jarek79 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam midjih, jeśli samochód ma Ci służyć do jazdy po mieście to bez wspomagania ujechałbyś kilka kilometrów i byś się zarąbał.. :-| Można się zarąbać jeżeli się kręci na postoju Jak się auto toczy to jakoś to idzie. Jeździłem poldzisławem przez 5 lat :) Mam też fiestę bez wspomagania i bez problemu można kręcić jedną ręką jak się auto toczy. Jak stanie to już trzeba się lekko przyłożyć ale nie jest to aż tak forsowne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezgud Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 jarek79, wiesz ja teraz mam problem z gaśnięciem samochodu w różnych nieprzewidzianych okolicznościach i czasami zdarza się to akurat przy podchodzeniu do skrętu na wolnych obrotach :evil: i wtedy przestaje również działać wspomaganie to ledwo co mogę ukręcić kierownicę żeby skręcić w przecznicę, ehh :-? także jeśli ktoś jeździł ze wspomaganiem, to raczej niech się nie cofa, bo różnica ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek79 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam wtedy przestaje również działać wspomaganie to ledwo co mogę ukręcić kierownicę żeby skręcić w przecznicę, ehh :-? Tak z ciekawości sprawdziłem jak się kręci bez wspomagania na postoju jest czym kręcić :) Więc jak coś kupować to tylko ze wspomaganiem i dodam centralnym zamkiem. Reszta elektryki jest w sumie zbędna; przynajmniej jak działa klima. Bez klimy to jeszcze elektryczne szyby się zdały - krótko mówiąc wersja RT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezgud Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Więc jak coś kupować to tylko ze wspomaganiem i dodam centralnym zamkiem. Reszta elektryki jest w sumie zbędna; przynajmniej jak działa klima. Bez klimy to jeszcze elektryczne szyby się zdały - krótko mówiąc wersja RT. ... to do tej całej elektryki to jeszcze tylko lusterek brakuje :) :) i będzie całe RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midjih Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Znalazłem kolejną dosyć ciekawą jak dla mnie Megane, lecz czy tutaj też przód nie stoi za wysoko? http://allegro.pl/show_item.php?item=408884023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 to nie jest wersja 1.4 eco , tylko zwykle 1.4e RN zwróć uwagę na mocowanie maski (jest krzywe) przez co maska źle schodzi dziwi mnie, że wersja z 1996 ma klakson w kierownicy, a nie w dźwigni kierunkowskazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 przodem bym się nie przejmował bo może wymienił sprężyny i wstawił od scenica. Dziwi mnie fakt że koleś założył gaz pół roku temu, a już teraz sprzedaje - może pojawiły się problemy? Aha ten przebieg dość spory, ale może nie być oszukany. Więcej zastrzeżeń nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi