kaza2 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Witajcie, doszedłem do tego momentu że zmiana interwału na 10 tys. I niestety nie wiem co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Chyba trzeba napisać słowo "yes". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undercover20 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Instrukcje do zmiany interwałów w Megane 2: Interwał w kilometrach: Vin programming -> VP006 -> "dec" -> "yes" -> wpisujesz np. 15 dla 15000 km -> enter Interwał w miesiącach: Vin programming -> VP007 -> "dec" -> "yes" -> wpisujesz liczbę miesięcy -> enter Aktualizacja pozostałego czasu do wymiany w kilometrach: -> Vin programming -> VP008 -> "dec" -> "yes" -> wpisujesz dokładną ilość pozostałych kilometrów np. 9652 -> enter Aktualizacja pozostałego czasu do wymiany w miesiącach: VP009 -> "dec" -> "yes" -> wpisujesz liczbę miesięcy -> enter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Po Yes mi wychodzi mi z programu 19 godzin temu, undercover20 napisał: Instrukcje do zmiany interwałów w Megane 2: Interwał w kilometrach: Vin programming -> VP006 -> "dec" -> "yes" -> wpisujesz np. 15 dla 15000 km -> enter Interwał w miesiącach: Vin programming -> VP007 -> "dec" -> "yes" -> wpisujesz liczbę miesięcy -> enter Aktualizacja pozostałego czasu do wymiany w kilometrach: -> Vin programming -> VP008 -> "dec" -> "yes" -> wpisujesz dokładną ilość pozostałych kilometrów np. 9652 -> enter Aktualizacja pozostałego czasu do wymiany w miesiącach: VP009 -> "dec" -> "yes" -> wpisujesz liczbę miesięcy -> enter I to w programie pyren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undercover20 Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi