hpek Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 dopadł mnie podobny problem z zatkanym odpływem skroplin klimatyzacji ( schowek kierowcy w wodzie ) . Próbowałem od spodu przedmuchać powietrzem rurkę skroplin niestety bezskutecznie . Proszę o wskazówki jak dostać się do tej rurki od strony wnętrza auta Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denver666 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buczki Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Czy to napewno dobra diagnoza może windę są niedrożne odpływy w podszybiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpek Opublikowano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 (edytowane) odpływy w podszybiu wyczyszczone oraz rurka od klimatyzacji też . Dostałem się z boku tunela środkowego ( można bezproblemowo zdjąć gumowy wężyk ) Edytowane 17 Września 2020 przez hpek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi