megane1990 Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Witam serdeczne mam Scenica I z 2001 roku, chcę podłączyć rejestrator samochodowy i nigdzie we wnętrzu nie mogę znaleźć prądu po stacyjce :( Chcę żeby włączał się po uruchomieniu samochodu i wyłączał po jego zgaszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Podłącz do gniazda zapalniczki samochodowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane1990 Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 ale własnie w niej mam caly czas prąd Kolego, polskie znaki! - Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Szukaj dowolnego żółtego przewodu w skrzynce bezpieczników. Można też wziąć z radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) To w zasilaniu radia znajdziesz odpowiedni przewód. Heh, post do usunięcia, wysyłając nie widziałem, że Kolega wyżej już napisał ;) Edytowane 14 Listopada 2020 przez droopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi